Tillbaka igen

Det har snart gått en vecka sedan jag kom tillbaka till Paris igen.
Påskafton firade jag lite lätt intill Seine med några härliga människor från kören. Bakom Notre Dame såg vi blixtrar hela kvällen, samtidigt som kyrkan kling-klongade var tionde minut. Lite läskigt får jag lov att säga att det var...


Nu har sommarvärmen lagt sig och turisterna verkar inte lika många. Vardagen har börjat ta sin form igen. Pluggar järnet inför slutprovet, DELFen som är något sorts diplom på att man behärskar franska språket. Imorgon ska vi fira Valborg i Cité universitaire, med brasa och allt!

Trevlig helg!

Mätt

Ojojoj, vad mätt jag är av all svensk mat som jag har proppat i mig de senaste dagarna!
Man måste ju njuta av allt som helt plötsligt finns; ost att lägga i skivor på macka, sill och potatis, kaviar, knäckebröd, filmjölk, naturgodis, risifrutti, Vad GOTT det har varit!!!
Snart väntar baguetterna och camemberten, vinet och croissanterna. Saknar det lite också, mina nya vanor. Kanske mest Nutellan. Äh, nejnej, aldrig mer köpa nutella för eget bruk. Det blir farligt i längden.

Sitter och kollar på Bruce Willis som blodar ner sig i Die hard 4.
Godnatt

Stockholm älskade stad


Påsklov i Hufvudstaden.
Idag är det mammas födelsedag och vi har firat med champagnefrukost och solig promenad på djurgården. Det har varit fest i dagarna tre sedan storkalaset i Söder Torn med släkt och vänner och basfödan har varit småpajer, sallad, cateringmat och hallonmoussetårta.

Björnsan, moskén och katarina kyrka


Plugget ned till höger, stadshuset i mitten, jaaaaaa det är så fint


Tog en eftermiddagsöl med Boel, Josse och Nora (fotografen). Helt rätt att hänga på Söder.

Snart ska vi dra oss iväg till den grekiska restaurangen. Jag kommer svulla, det kan jag lova.
Tzatsikin, här kommer jag !!!

RSS 2.0